Javascript Menu by Deluxe-Menu.com

» Vize
tahiti vizesi
Balayı Resimleri
Get the Flash Player to see the slideshow.
Kategoriler
Vize

Vize Bilgileri

Detaylı Bilgi ve Güncel Evraklar için: 0212 – 235 71 71

Vize istemeyen ülkelerin güncel bilgileri: http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa

Vizesiz Tropik Adalar

İşverenler için Vize

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye

Bordrolu çalışanlar için Vize

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye

Ev Hanımları için Vize

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci iseniz Vize

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Ayrıca;

2 Resim + Vize Ücreti ( Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı )
Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.
Schengen ülkeleri hiç schengen vizesi olmayanları şahsen istemektedir.
Münferit Vize, başvuru gününden en az 3 gün sonra geri döner. Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.


Sinemis 2014          Site Haritası

Tüm misafirlerimiz "TÜRSAB Seyahat Güvencesi" koruması altındadır.

Kurumsal Web Sitelerimiz:

www.miyedo.com |  www.balayi.org  |  www.vipbalayi.com  |  www.hotelsticker.com  |  www.miyedo.com.tr  |  www.pasgo.gom

 

Lütfen forma girdiğiniz bilgileri kontrol ediniz

You must complete the captcha to finish your booking :

Rezervasyon talebiniz tamamlandı.

Talebinizin bir kopyası hem size hem de acente personeline gönderilecektir. Sayfalarımızı gezinmeye devam edebilirsiniz.